Privlačenje

Privlačenje je postalo zabava mnogih. Privlačenje je težnja da se ispuni nedostatak: mira, sreće, ljubavi, blagostanja, zdravlja, sigurnosti. Sve što postoji je vibracija i ima svoj polaritet, suprotnost, jer samo tako i može da postoji. Mir- nemir, sreća – tuga, ljubav – strah, blagostanje – nemaština, zdravlje – bolest, sigurnost – nesigurnost. Sve su to krajnosti iste vibracije i privlačenjem jedne privlačiš i drugu, jednu svesno i željeno, drugu nesvesno i neželjeno jer su neraskidiva celina. Tražeći mir proizvodiš nemir u sebi pa i u svemu što spoznaješ. Tragaš za srećom i tim traganjem sebe uveravaš da je nemaš. Želiš ljubav i tražiš je kod i od drugih, ljubav se daje, ne može se dobiti, ni naći u drugom dok je ne prepoznaš u sebi. Tražiš zdravlje verujući da je ono otišlo od tebe. Želiš da privučeš ono što nemaš, tačnije ono što u sebi ne prepoznaješ.
Proveri sam sa sobom šta je to što ti nedostaje, spoznaćeš da ti nedostaje ono što ne daješ. Ne daješ jer te neko nekad ili čak ti sam uverio da to nemaš. Proveri još jednom imaš li to što tražiš ili nemaš.

Dato ti je da kreiraš a ne da privlačiš!

 

ivan ivanda

Posvećen širenju i razumevanju Tri principa  Svest, Um i misao, koje je spoznao Sid Banks. Zahvalan na daru koji je Sid ostavio svetu.

Mail: e1zemun@gmail.com

Mob., Viber, WhatsApp: +381 (0) 69 26 04 961

Skype: e1zemun

https://razgovorisaivanomtriprincipa.wordpress.com

Постави коментар