Razgovori

11099773_10206521203139533_1592808456_n

Za razumevanje i prihvatanje tri principa ne postoje tehnike, metode, vežbe. Potreban  opušten razgovor i slušanje kao kad slušamo muziku i ne radimo ništa drugo.  Romana (mi je prenela tri principa)  bi rekla: ˝ne pišite ništa, samo slušajte srcem˝.  Kada slušamo srcem dešavaju se pomaci u svesti i percepciji tokom tih naizgled običnih razgovora.

Kad nešto učimo to upoređujemo sa svojim dosadašnjim znanjem, iskustvom.  Kad nešto mislimo da znamo sumnjičavi smo i zatvoreni za nove informacije, prihvatamo samo one koje nam se uklapaju u dosadašnje iskustvo a sve ostalo prolazi pored nas. Sve što vam prenosim vam je već poznato i mnogi obično kažu: ˝pa ja to sve znam˝.  Upravo tu je suština znamo, a ne znamo da koristimo svoje znanje.

Opušteno razgovaramo o bilo kojoj temi, životnom aspektu, vašoj specifičnoj situaciji ali se ne fokusiramo na njh, nego na način na koji smo kreirali svoja iskustva.  Spoznajemo kakva je u stvari prava priroda našeg iskustva, odakle dolaze naše emocije, podsvesni programi, navike. Kako to da se menja naše raspoloženje kad se spolja ništa nije promenilo?  Šta nam ostaje kad odbacimo naše stresne misli?    Shvatajući da mi kreiramo sopstveno iskustvo uz pomoć misli dolazi do promene u shvatanju svega u nama i oko nas.

Uvid na koji način smo kreirali svoja iskustva je jedino što je potrebno da se oslobodi vaš skriveni unutrašnji potencijal, mir, sreća, sigurnost su uvek tu bez obzira na sve emocije i trenutna psihička stanja.  Prihvatanje da je sa nama sve u redu i da nema potrebe bilo šta menjati, da je sve kako je trebalo biti, vraća nas u naše prirodno stanje ljubavi, sreće, blistavila, mira, sigurnosti.

Koliko je sati razgovora potrebno da usvojite tri principa veoma je individualno, nekom je potreban jedan razgovor,  nekom tri četiri, a nekom opet više.  Kad osvestite da je duboka istina tako jednostavna uostalom kao i sve ono što u stvari vredi, promene se  događaju same.

Dešava se da  i po prihvatanju tri principa ponekad ponovo zalutamo, odemo od sebe pa je  potrebno prisetiti se jednostavnosti, blistavila koje odavno čuči  u nama.

Za one koji se prvi put sreću sa Tri principa preporučujem od 3 do 6 razgovora, prva tri u razmaku od po nekoliko dana, a ostale kasnije po potrebi.

I posle prvog razgovora osetićete promene u svom razmišljanju, raspoloženju, sigurnosti  ….

Uvodni razgovor o 3P  sat vremena besplatno za sve zainteresovane.

Cena individualnih razgovora u trajanju sat i po – 90 minuta  je 2500 dinara.

Cena grupnih, porodičnih, kolektivnih  razgovora po dogovoru.

Cena:   Navikli smo da za sve što nam treba nezavisno da li je to hrana, kućne potrebštine, kultura, zadovoljstva, sve što nam treba platimo neku cenu. Ponekad plaćamo više nego što mislimo da vredi, a ponekad mislimo da smo jeftino platili. Uglavnom za ono što dobijemo nemamo isti odnos kao prema onom što plaćamo, kao da je to manje vredno. Ponešto plaćamo svojim vremenom i često nismo svesni toga dok ne postane kasno. Sve što imamo smo nekako platili, i ono što smo želeli, ali i ono što nismo želeli. Sve ima svoju cenu. Ponešto smo platili svojom nervozom, brigama, stresovima, u krajnjem slučaju i bolestima. Većina nas smatra da zdravlje nema cenu ali ipak svojim zdravljem plaćamo nepoznavanje osnovnih životnih principa, načina na koji prihvatamo ali i kreiramo svoju stvarnost.

Misli uveliko utiču i na zdravstveno stanje našeg tela koje se sastoji iz oko 50 triliona ćelija. Svaka ćelija se uključuje i isključuje zavisno od hemije u krvi. Pola sata stresnog stanja, negativnog razmišljanja smanjuje naš imunitet i fizičko stanje tela. Trajno stanje stresa drastično utiče na zdravlje. Naše nepoznavanje kako smo sve to dobili, zaradili nam ne olakšava sadašnje stanje. Neke svoje tegobe možemo umanjiti, neke i rešiti i samim razumevanjem kako smo zaradili ono što nismo želeli.

Razgovori se održavaju uživo u  Zemunu  ili po dogovoru.

ili telefonom:   069 2604 961

ili Skype-om:          e1zemun

Kvalitet razgovora nezavisan je od toga da li razgovaramo uživo, telefonom ili skype-om.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s