Traganje

10440138_752784728127179_7368071974252332768_n

Mnoga učenja ispravno nas upućuju na to da je nešto sa našim mislima boje reći razmišljanjima pogrešno i da je tu uzrok i rešenje.  Posmatranje misli, meditacija, pozitivno mišljenje, boravak u vortexu, razna tumačenja zakona privlačenja,  EFT, Bars i mnoge druge tehnike se koriste da bi kontrolisali svoje misli, bili bez njih, da bi otpustili podsvesne programe, utišali ego i sve te tehnike su delimično uspešne,  ali svako od nas traži svoj put i način tražeći učitelje, gurue, listajući  biblioteke.

Meditacijama se širi svest i spoznaja, ali  vođene meditacije su žmurenje uz zvuke recitacije a veoma je bitno kakve su i čije te recitacije odnosno koja im je namera jer se često namera i naslov ne podudaraju. Pozitvno razmišljanje je žmurenje na jedno ili oba oka, guranje sopstvenih nedostataka i nerazumevanja pod tepih i način da se lakše sapletemo o sopstvene noge gledajući uvis. Igranje zakonima privlačenja je nerazumevanje da ih živimo sve vreme jer nam vraćaju sve naše vibracije i pozitivne i negativne a ne samo naše upakovane namere.  Vortex pozitivno mišljenje uz nedovoljno poznavanje zakona privlačenja donosi kratkotrajne dobitke, ali i teška razočaranja jer to je totalno nerazumevanje života ako je jasno da zalaskom sunca nastaje tama, da posle kiše dolazi sunce.  EFT i Bars su tehnike kojima se oslobađaju energetski kanali i dovode emocije u balans. Postoje škole i tehnike koje nas vraćaju u regresiju i na taj način čiste negativne paradigme i emocije i to su dugi i teži procesi.  Iščitavanje biblioteka je dugotrjan i često beskrajan proces sa kojim osvajamo nova znanja i usvajamo tuđe ideje i stavove dok ne nađemo neke koje nam trenutno više odgovaraju.

Sva ta traganja su procesi, treniranja, izučavanja, praćenja drugih.  Usvajanjem Tri principa koji to jesu principi i ništa više ali ni manje nestaje potreba za sleđenjem drugih a otvaraju se potpuno nove dimenzije u shvatanju života. Prihvatanjem i razumevanjem tri principa prestaje potraga i mentalna igra ličnog uma pa slika o sebi, drugima, događajima, stvarima počinje da se kristališe i pojašnjava i tek tad uviđamo jednostavnu istinu da smo tragajući odlazili od sebe jednostavno verujući da drugi ˝znaju˝ bolje  dok su ljubav, mir, blaženstvo, mudrost, istina su uvek bili tu u nama.

Tri principa Univerzalni Um, Univerzalna Svest i Univerzalna misao  na sasvim jednostavan i svima razumljiv način objašnjavaju kako smo kreirali svoja iskustva, emocije, paradigme  dostupni su evo već 40. godina zahvaljujući Sidney Banksu  a skoro da su potpuno nepoznati na ovim prostorima.  Um svest i misao su duhovni dar koji nam omogućava da vidimo kreaciju i vode nas kroz život.  Mentalne funkcije nebi postojale bez njih. Njima gradimo sva svoja iskustva.

Svaka ćelija prima i šalje informacije, koristi univerzalni um –  sam život. Lični um je u stalnom stanju promene za razliku od univerzalnog konstantnog. Potrebno je razumeti da univerzalni um i lični um nisu dva uma koja misle različito, već samo dva načina korišćenja istog uma. Univerzalni um je uvek sa nama gde god da smo.  Sinhronizovanje ličnog i univerzalnog uma donosi mir i harmoniju u naše živote.

Svako od nas je nakačen na univerzalnu svest, neko retko, neko češće, neko stalno. Svesnost nam omogućava prepoznavanje forme, oblika kroz izražavanje misli. Spuštanjem nivoa lične svesti gubi se osećanje ljubavi, razumevanja, jedinstva i uvodi nas u svet praznine, zbunjenosti i očaja a kad povratimo jednostavnost misli vraća nam se osećanje ljubavi i razumevanja.

Svi mislimo i služimo se univerzalnim mislima da bi razumeli sebe, sve ostale i sve što postoji. Misao je božanski alat i dar sa kojim smo svi rođeni i misao je kreativno sredstvo koje nas vodi kroz život. Misao je glavni ključ koji otvara svet realnosti za sva živa bića. Misao je nedostajuća veza koja nam daje moć prepoznavanja iluzije odvojenosti između duhovnog i fizičkog sveta. Najveći dar koji imamo sloboda mišljenja često kreira i sopstvene zatvore, jer nam nedostaje snage da se predomislimo.  Lični um je kreator svih nevolja, svih očekivanja, svih ideja i lažnih veličina.  Mi nemamo kontrolu šta će drugi misliti ali možemo kontrolisati svoje misli.

Mudrost je urođena inteligencija i svako je ima duboko u svojoj duši u istom mestu gde je osećanje ljubavi, mira, razumevanja i zadovoljstva. Sva naša iskustva kreirana su mislima, ličnim razmišljanjima i svako od nas ima sasvim različitu percepciju i sebe i svega što postoji. Sami smo iskreirali svoj ego i stvorili indentitet. Sami smo kreirali i svoje ˝negativne˝ emocije udaljavajući se od mira i ljubavi i svako od nas ima različit gornji i donji prag ako to mogu tako nazvati emocija.   Sami smo kreirali i svoje podsvesne programe, niko drugi nego sami svojim razmišljanjima.  Navike i zavisnosti nam olakšavaju beg iz sadašnjeg trenutka ali često i smetaju pa ih se teško možemo rešiti  dok ne razumemo kako smo ih i zašto kreirali. Kad nam je jasno kako smo kreirali iskustva, emocije, paradigme, navike jednostavno i lako je osloboditi se svega onoga što nam ne treba i što nas sprečava da vidimo stvari kakve jesu umesto da ih vidimo onako kako mislimo da jesu.

Tri principa su principi, isto kao i princip gravitacije o kome ne  razmišljamo jer znamo da deluje. Jednostavan uvid u stanje stvari je dovoljan da potpuno promenimo percepciju i način razmišljanja i da svesno utičemo na svoj život u svakom trenutku bez paradigmi, neograničeni emocijama donosimo odgovarajuće odluke.

Za besplatan uvodni razgovor o Tri principa  sat vremena skypom ili telefonom prijavite se na mail: e1zemun@gmail.com

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s